NU SÖKER VI
TVÅ NYA FRISÖRER!

Nu söker Vi två kunniga frisörer med hög teknisk och social kompetens, som är sugna på nya utmaningar.

Det här innebär rollen

Rollen som frisör hos Vi bygger på engagemang och passion och är framförallt helt avgörande för vår fortsatta framgång. Våra medarbetares inställning och kunnande, i kombination med en unikt lugn och kreativ miljö är vad som gör att våra kunder vill komma tillbaka om och om igen.
I dagsläget förutsätter tjänsten att man jobbar var tredje helg, men hos oss är det alltid driften och behoven som styr, vilket gör att förändringar kan ske över tid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi ser helst att du är intresserad av att jobba heltid (100%).

Vad vi förväntar oss av dig

Hos oss är yrkesstolthet och viljan att utvecklas helt central. Du älskar kundmötet, lyfts av att tillhöra ett team som vill framåt samt uppmuntrar och lyfter dina kollegor. Du är ett föredöme i arbetet, skapar förtroende och bidrar till ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar utmana.

Det här tror vi på

Vår arbetsplats är vårt kreativa hem där vi som jobbar skall vara trygga med miljön, verktyg och kollegor.

Vi förväntar oss att alla bidrar till att skapa känslan av ett andra hem där man respekterar varandra, lokalerna och verktygen på ett sätt som skapar lugn och främjar kreativitet. Att plocka bort efter sig och att hjälpa varandra vid behov är lika självklart för oss alla, oavsett hur den personliga dagsformen ser ut.

När fredagen sedan kommer så är ingen av oss främmande för att sjunka ner i soffan, sparka av sig skorna och hälla upp ett glas bubbel med kollegorna innan helgen börjar.

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Observera att ansökningar behandlas löpande och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-06-20.

Skicka din ansökan till info@viumea.se
TOP