Vi och vårt
kreativa team

Vi är sju vänner som gillar snygga saker, mode, konst och kanske viktigast av allt – varandra. Men framför allt så är vi ”nördigt” intresserade av hår. Vi inspireras av livet och tillsammans har vi många års erfarenhet av yrket.
Eller yrke och yrke, vi tänker mer att vi får betalt för att göra något vi faktiskt älskar! Vi alla söker ständigt efter nya utmaningar och idéer, och vår vision är att skapa ett kreativt hem för oss och våra kunder där alla skall känna sig hemma.

Charlotte

Vår tekniker. Charlotte är en händig och effektiv arbetsmyra som du alltid får ett rakt och ärligt svar av. Hon är nogrann med detaljer och dubbelkollar alltid. Hon är dessutom en tillgång på alla fester då hon är den som tar ansvar för att ”släcka och låsa” när festen är över!

Emma

Vår organisatör. När vi andra pratar i mun och viftar med armarna sitter Emma lugnt i båten. När båten sedan har slutat gunga är hon den som styr upp allt. Detta är en egenskap vi andra är evigt tacksamma över. Hon är dessutom en jäkel på luftgitarr och alltid bra att ha med sig på taxiresor!

PERNILLA

Vår allkonstnär. En av de yngre i flocken, men som trots det har hunnit med mycket. Hockey, bokföring och Vasaloppet är bara några av alla hennes strängar. Lättlärd och bangar aldrig på nya utmaningar. Hon lotsar oss andra ur vårt teknologiska utanförskap och kanske till och med någon gång i framtiden kan lära Monica hur kameran i mobilen fungerar!

GITT-LOUISE

Vår Färgklick , Hon livar upp vår vardag med sitt underbara skratt och behagliga personlighet. Noggrann, kreativ och modig i sitt yrkesutövande. Strävar ständigt efter inspiration och utveckling och åker helst zipline baklänges!

Jenny

Vår omvärldsstrateg. Håller koll på det mesta när det gäller mode, inredning och mat. Jenny är den av oss som minns allt, även det vi andra helst av allt vill glömma. Hon är en ”partyplanerare” som älskar lyx, flärd och glamour. En av hennes superkrafter är att hon verkligen kan leva på känslan!

Monica

Vår friskvårdschef som älskar allt som har med snö och skidor att göra. Monica vill kunna allt, och när hon inte snöar in på vilka ingredienser våra schampon innehåller eller hur man fönar hår på bästa och mest effektiva sätt, så dansar hon ”running man” som ingen annan!

Emelie

Emelie

Text kommer snart!

TOP